Vánoční charitativní bazar – aktualizováno

Máte doma spoustu slovaňáckých šál a dresů, nebo i jiných suvenýrů a víte, že už je nevyužijete?

Nabídněte je ostatním Slovaňákům! Třeba se najde někdo, kdo za ně bude rád a ještě podpoříte dobrou věc!

Na zápas se Slavií plánujeme uspořádat dobročinnou aukci, respektive bazar slovaňáckých suvenýrů.

Kompletní výtěžek půjde na podporu Centra LIRA, z.s.. Jedná se o spolek, který se věnuje práci s malými dětmi, se zdravotním postižením nebo s ohrožením vývoje a operuje zejména na území Libereckého kraje (sídlí v Matoušově ulici). Své služby rodinám poskytují bezplatně, a proto je spolek závislý na podpoře nejen veřejné, ale i podpoře veřejnosti.

Vaše nepotřebné suvenýry (pouze čisté, vyprané a nepoškozené) můžete v příštích dnech donést na recepci stadionu U Nisy nebo nejpozději hodinu před výkopem utkání proti Slavii ke vstupu do domácího kotle (vedle recepce, směrem k Severní tribuně – VCHOD č. 4). Pokud nemůžete své propriety přinést v předstihu, přijďte prosíme alespoň dostatečně brzo před zápasem, aby nevznikaly při přebírání a následném přeprodeji věcí zmatky.

V den zápasu proti Slavii od 18:30 (a pak i o přestávce) můžete přijít ke vstupu do kotle a vybrat si suvenýr, který se vám bude hodit. Cena bude dohodou. Věříme, že ukážete slovaňácké srdce! Pokud si nic odnést nechcete, můžete samozřejmě v libovolné výši přispět i bez protihodnoty.

Celkovou vybranou částku později po dohodě s vedením spolku poukážeme na účet Centra LIRA vedený u ČSOB.

You may also like...